Dankbaar💕

Dankbaar💕

Wat heeft het mij geholpen om ons verhaal op te schrijven over de moeilijke tijd maar….des te fijner is het om ook de mooie tijd waarin we ons nu begeven te mogen delen.

Ik ben geloof ik maar gestopt met foto’s te maken van testen in onze handen😉

Maar alles zit in ons hart!!En Hoe!!!

Zwanger van deze lieve baby!!

Oh lief klein jongetje wat zijn we blij en dankbaar dat je mocht blijven groeien in mijn buik.

Geweldig!!Wat is het genieten!!

Sorry mensen…dit kan gewoon niet zonder uitroeptekens.

Wat ben ik blij dat we dit niet alleen hebben moeten beleven.

De ochtend waarop we een afspraak hadden voor de eerste echo was vreselijk spannend.

We werden 10 minuten voor vertrek gebeld dat er een spoed tussendoor kwam.

Zenuwslopend was het. Ik ben boven op mijn kamer dit lied gaan luisteren.

Alleen zo werd ik rustig. Kalmeerde mijn hart en hoofd.

Ik voelde heel sterk dat dit niet te regelen was maar ook dat Hij erbij zou zijn, in de echokamer, net als toen.

Boven mij, onder mij, naast mij met grote beschermende handen. Dat beeld voelde en zag ik zó sterk. Ook als ik keihard zou vallen, mijn hart gebroken zou zijn. We nooit meer een kindje zouden krijgen. (Want als het weer mis zou zijn durfde en konden we hier niet nog een keer aan te gaan)

Dan zou ik vallen in Zijn armen. Dan was er verdriet maar waren we niet alleen. Het werd gelukkig mega blijdschap maar ook een ervaring dicht bij mijn Vader in de hemel.

Ook dát vergeet ik nooit meer.

💙

2 gedachtes over “Dankbaar💕

 1. Dag Linda,
  We kennen elkaar niet, maar toch stuur ik je graag een berichtje! Ooit ben ik eens op je blog terecht gekomen… het een tijd stil en ineens was daar je verdrietige berichtje. Het heeft me niet losgelaten en als ik weer eens op je blog keek, bad ik voor jullie. Toen je vorige berichtje met opnieuw verdriet (en ikzelf inmiddels met ons eerste kindje, ook een zoon, in mn buik), maar ook een teken van hoop… en dan nu dit nieuws! Ik ben gewoon ontroerd bij je liefdevolle, blijde bericht. Alles loslaten in Zijn handen en dan dit ontvangen: wat een Godsgeschenk!

  Veel zegen in de rest van je zwangerschap…en ik bid opnieuw voor je: nu voor een prachtige ontmoeting met jullie jongetje straks!

  Like

  1. Ik werd er helemaal stil van toen ik jouw berichtje las. Wat fijn dat je mij dit laat weten en stuurt. Ik voelt soms wat onwennig en raar om zo open te zijn en te schrijven maar dit vind ik dan weer zó mooi en bijzonder. Wat een fijn dat je voor ons bid en dat hebt gedaan. Wat geweldig dat je nu op dit moment ook een klein zoontje in je buik hebt groeien, van harte gefeliciteerd. Heel veel zegen ook voor jou!!Lieve groetjes!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s