Berichtje uit mijn roze wereld!

Berichtje uit mijn roze wereld!

Op maandagmorgen 5 maart is na een mooie bevalling om 07.37 onze prachtige dochter geboren!

Gelukkig een bevalling waar we dit keer fijn op kunnen terugkijken.

Zó opgelucht en gelukkig toen haar papa  haar heeft aangepakt en zelf op mijn buik heeft gelegd!
Wát bijzonder, wát een geluk!
Wat zijn we dankbaar en blij dat dit meisje bij ons gezin mag horen!

Lieve Phileine Aimée..welkom in ons gezin!

Ik klim snel weer op mijn roze wolk hoor….tot snel!

8 gedachtes over “Berichtje uit mijn roze wereld!

  1. Lieve Phileine Aimée, welkom! Welkom op deze wereld, welkom bij je papa, mama en zusjes. Ik hoop dat je mag opgroeien tot een uniek mensenkind met je ogen gericht op Hem. Heel veel liefs en een heel fijne kraamtijd!

    Like

  2. Lieve Linda en gezin; van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie derde dochter; Phileine Aimée, wat een bijzondere naam! Fijn om te lezen dat de bevalling goed (beter) is gegaan! Het ontroerde me om te lezen dat papa haar heeft aangepakt en bij je gelegd; dat heeft Micha ook bij Sara gedaan (dat wilde ik graag 😉 Bijzonder! Geniet van jullie rijkdom! (en wat zal Olivier ook blij en dankbaar zijn!)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s