Zomaar..

Zomaar..

Gisteren kwam hij zomaar thuis met een roze verpakt cadeautje!

Nu zijn wij beide niet zo van ……zomaar een cadeautje meenemen voor elkaar.
Dus hier werd ik dan toch wel erg blij van zomaar op een gewone donderdagmiddag.

Ik wilde erg graag naar deze film.

Onder het mom van gezellig, romantisch…. hij was niet over te halen.

Dit cadeautje is dan wel erg lief!

3 gedachtes over “Zomaar..

  1. Ik zag je reactie bij Jente en dachy, ik ga een kijkje bij je nemen. Net begonnen maar het ziet er al mooi bij je uit! Succes en ik kom gauw nog eens langs, lezen en kijken bij je! Trouwens dat boek is mooi en de film ook. Ik ben wel met m'n man geweest en het was beslist geen vrouwenfilm. Groot deel speelt zich in de 2e wereldoorlog af dus best heavy. Groetjes Jolanda

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s